חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בסגנון טרמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש המון שלבי הכנה זה נראה כאילו זה לוקח שעות להכין אך בהחלט זה לא כך ושווה כל רגע של טרחה כשטועמים את הביס הראשון - מבינים זאת! br
עוגה בסגנון טרמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש המון שלבי הכנה זה נראה כאילו זה לוקח שעות להכין אך בהחלט זה לא כך ושווה כל רגע של טרחה כשטועמים את הביס הראשון - מבינים זאת! br
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית עגולה מס' 26
לשכבה התחתונה:
עוגיות בישקוטים (בערך כחבילה וחצי)
½ כוס חלב
1 כפית נס קפה
ל"גנאש" שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
לשכבת הוניל:
1 אינסטנט פודינג וניל
¾ כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לשכבת האמצע:
100 גרם שוקולד מריר מגורר גס בפומפייה
1 כפית גדושה אבקת נס קפה (מהסוג הלא מגורען)
לשכבת המוקה:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כפית גדושה אבקת נס קפה (לא חשוב איזה סוג ואפשר גם מגורען)
¾ כוס חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
הכנת ה"גאנש":
מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים ומחממים על אש עד לנקודה של כמעט רתיחת השמנת ומכבים את האש, מערבבים עד שכל השוקולד נמס והתערובת מתאחה.
הכנת התחתית:
שמים בקערה חלב ומערבבים עם אבקת הנס קפה, טובלים את הבישקוטים משני הצדדים ומסדרים בשכבה אחידה על כל תחתית התבנית עד לכיסוי.
לאחר מכן שופכים מעט מ"גאנש" השוקולד מעל תחתית הבישקוטים רק על מנת לכסות אותם בשכבה דקה ועדינה.
הכנת שכבת הוניל:
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת קצפת נוקשה ויציבה, שופכים את הקצפת על התחתית של העוגה ומיישרים.
הכנת שכבת האמצע:
בצלחת מערבבים את כל המרכיבים ומפזרים בשכבה אחידה מעל שכבת הוניל. ניתן לוותר על שלב זה למי שאינו מעוניין ופשוט לשים במקום עוד שכבה דקה ואחידה של "גנאש" השוקולד או פשוט לוותר על שלב זה לחלוטין, זה בהחלט לא פוגע בטעם.
הכנת שכבת המוקה:
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת קצפת נוקשה ויציבה, שופכים את הקצפת בעדינות מעל פירורי השוקולד והנס קפה מחליקים ומיישרים לשכבה אחידה, מעל הכל שופכים את יתרת גאנש השוקולד ומכניסים למקרר לייצוב לפחות כשעתיים לפני ההגשה.
מגיש: m73
מקור: עצמי - שילוב של כל מיני עוגות שבדכ אני מכינה
שתף את המתכון