הוראות הכנה
מרכיבים
נתח אסאדו במשקל 2.2-2.5 ק"ג מחולק לפי העצם
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
חצי כוס רוטב ברביקיו (ע"ע)
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. סוגרים את הבשר היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את הבטטה ומערבבים. יוצקים את הבלסמי ומגרדי עם כף עץ את תחתית המחבת. מוסיפים את הברביקיו וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כך כחצי שעה.
מעבירים לתבנית אפיה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון