חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסאדו עם בטטה ורוטב בקביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסאדו עם בטטה ורוטב בקביקיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח אסאדו במשקל 2.2-2.5 ק"ג מחולק לפי העצם
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
חצי כוס רוטב ברביקיו (ע"ע)
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. סוגרים את הבשר היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את הבטטה ומערבבים. יוצקים את הבלסמי ומגרדי עם כף עץ את תחתית המחבת. מוסיפים את הברביקיו וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כך כחצי שעה.
מעבירים לתבנית אפיה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון