קוסקוס ביתי בקלי קלות ללא סירים צריך רק מסננת וקערה למקרוגל עם מכסה (טפוור) או קערה brעם ניילון נצמד brיותר טעים לאכול אותו כמה שעות אחרי ... אפשר להקפיא ...אפשר לשמור במקרר כמה brימים לחמם במיקרו ולהגיש. אפשר לקנות קוסקוס מלא אורגני אופן ההכנה אותו הדבר brרק להוסיף עוד קצת נוזלים
|
|
קוסקוס ביתי בקלי קלות ללא סירים צריך רק מסננת וקערה למקרוגל עם מכסה (טפוור) או קערה brעם ניילון נצמד brיותר טעים לאכול אותו כמה שעות אחרי ... אפשר להקפיא ...אפשר לשמור במקרר כמה brימים לחמם במיקרו ולהגיש. אפשר לקנות קוסקוס מלא אורגני אופן ההכנה אותו הדבר brרק להוסיף עוד קצת נוזלים
|
הוראות הכנה
מרכיבים
½2 ספלים סולת (כוס גדולה מג)
¼ ספל שמן קנולה
1 כפית מלח
2 ספלים מים רותחים
1 ספל מי ברז רגילים
אפשר להוסיף במקום המלח קצת כורכום ואבקת מרק בטעם עוף למי שאוהב קוסקוס צהוב
אופן ההכנה
מנחים בקערה את הסולת והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עם מזלג עד שכל השמן נספג.
מוסיפים 2 ספלים מים רותחים ומערבבים עם המזלג.יוצא גוש לא להבהל!!
מכסים במכסה או ניילון נצמד ומכניסים למקרו לבישול בחום גבוה בדיוק 8 דקות.
מוציאים ומוסיפים 1 ספל מי ברז ומערבבים, מעבירים כל פעם רבע מהכמות למסננת של הקוסקוס ומסננים את העיסה (העיסה מתפוררת בשניה ללא עבודה קשה)
מעבירים שוב את הגרגרים לקערה סוגרים היטב ומבשלים במיקרו עוד 4 דקות בלבד..
לחכות כ-¼ שעה הקוסקוס מוכן לאכילה.
מגיש:
מקור: עדות המזרח
שתף את המתכון