חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשר לקוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשר לקוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו בשר בקר למרק (קשתית עם עצם ) חתוך בין העצמות
4 גזרים קלופים לפרוס לעגולים גדולים
חתיכה דלעת ללא קליפה חתוכה לפרוסות
1 בצל חתוך לרבעים
2 קישואים עם הקליפה לחתוך לעיגולים פרוסות גדולות
3 תפו"א בנוני לקלוף ולחתוך לקוביות גדלות
¼ כרוב לבן חתוך לפלחים
½ שורש סלרי חתוך לפלחים דקים
4-5 גבעול של סלרי ללא העלים חתוכים לרבעים
4-5 שיני שום
2 עלי דפנה
4 גרגרי פלפל אנגלי
1 קופסה של גרגרי חומוס מסונן,או גרגרי חומוס של סנפרוסט.
צרור שמיר,כוסברה,ופטרוזליה קשורים
לטעם: כורכום,מלח, אבקת כוסברה , אבקת פלפל אנגלי טחון ,פלפל שחור,אבקת מרק בטעם עוף.
קצת שמן קנולה או זית
מי ברז לפי גודל הסיר
אופן ההכנה
מחממים את שמן ומטגנים את הבשר עד שהוא אטום מכל הכיוונים לא להשחים.
מוסיפים את הירקות ומערבבים .מוסיפים מים לכיסוי כל המרכיבים כ-¾ מהסיר
להרתיח על אש גבוה כשהמרק רותח לנקות מלמעלה את הקצף
להוסיף את התבלינים והירק למרק , ולהמשיך לבשל
על אש קטנה עם מכסה מכוסה חלקית.
מידי פעם להשגיח שיש מספיק מים במידת הצורך להוסיף מים רותחים בלבד.
מגיש: shoshig
מקור: ישראלי
שתף את המתכון