הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעי עוף, חצויות
3 בצלים קצוצים
5 שיני שום ,קצוצות
קופסת רסק עגבניות גדולה
קופסת זיתים פרוסים ,מסוננים ושטופים..
חצי כוס מים
מלח
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות חומץ טבעי
כפית כמון
וכפית סוכר
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-200°c.
מטגנים במעט שמן חם את חלקי העוף. מוציאים ושמים בתבנית האפייה. בשמן הנותר מטגנים את הבצל והשום לשקיפות. מוסיפים את הרסק מרתיחים פעם אחת עד שמבעבע ,מתבלים מוסיפים את הזיתים והמים מרתיחים עוד 10 דקות ומכבים...
יוצקים את הרוטב שבושל על כל חלקי העוף מכסים ברדיד אלומיניום
ואופים שעה ורבע (200°c). פותחים את התנור מסירים את הרדיד וממשיכים לצלות עוד כ-20 דקות להשחמה קלה..
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון