חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציציות בולגריות מיוחדות לגריל !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציציות בולגריות מיוחדות לגריל !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם בשר צוואר בקר, טרי
300 גרם בשר צלעות, טרי
4 כפות פירורי לחם מושרים ב 6 כפות מים
3 ביצים
½ כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית כמון
1/3 כפית תימין יבש
¼ כוס מים
2 בצלים מגוררים בפומפיה דקה
1/3 צרור פטרוזליה קצוץ דק
60 גרם צנוברים קלויים .
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר מוסיפים את חומרי התערובת ולשים לקבלת עיסה אחידה ומעדנים ע"י הוספת מעט מים .[ ללא הבצל והצנוברים והפטרוזליה ]
מניחים במקרר למנוחה של כ 3 שעות .
מוצאים מהמקרר מוסיפים את הבצל והצנובר ולשים היטב מוסיפים את הפטרוזליה ולשים פעם נוספת .
יוצרים קציצות (כ 20) וצולים על מנגל כ 4 דקות בכל צד .
מוצאים ומגישים .
בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: יחיאל פילוסוף מסעדת הבלקן
שתף את המתכון