חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים מרוקאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רבים וטובים לא נולדו לסבתא מרוקאית כמוני......ולכן החלטתי לשתף אתכם באחת מחוויות הטעימה המפורסמות של מטבחנו brאז הכינו עט ונייר ותתחילו לרשום.....
דגים מרוקאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רבים וטובים לא נולדו לסבתא מרוקאית כמוני......ולכן החלטתי לשתף אתכם באחת מחוויות הטעימה המפורסמות של מטבחנו brאז הכינו עט ונייר ותתחילו לרשום.....
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 נתחים של דג (רצוי לוקוס...קורבינה....מי שרוצה יכול גם סלומון או מושט) מכינים בצד את אחד
מיסודות המטבח המרוקאי כלי עם 3-4 כפות גדושות של פפריקה מתוקה ומטביעים אותה בשמן (ניתן לשים בתוך קערית קטנה).כ20 שיני שום
גמבה אדומה חתוכה לרצועות.עגבנייה פרוסה לטבעות.כורכום וזהו......אגב לא אמרתי מלח כי מכשירים את הדג עם מלח והוא גם כך מלוח
2 כפות רסק עגבניות וכמובן כמובן ראש כוסברה ירוקה וטרייה וכמון
אופן ההכנה
.
מערבבים את הפפריקה עם השמן עד לקבלת תערובת אחידה......בכלי אחר לערבב את הרסק עם כוס מים ולהוסיף את הכורכום...ככפית כורכום וכפית כמון . לקחת סיר רצוי שטוח ולסדר את הדגים בפנים לשפוך את הרסק והתבלינים עם הפריקה והשמן גם יחד ולמרוח את הדגים הייטב, שכחתי לציין שלתוך תערובת הרסק יש להוסיף את הכוסברה קצוצה דק דק .לפזר את השום הגמבה והעגבניות סביב הדגים. מי שרוצה לאכול את זה" אסלי", שיקנה פלפל אדום חריף יבש ולפני ההכנה ישרה אותו במים חמים עד שיתרכך ואז יוסיף לדגים עם כל החומרים. עכשיו להדליק אש בינונית ולהתחיל לבשל. מי שרוצה להשקיע....שימתין לרתיחה ואז להוריד את האש ולבשל על אש קטנה כ- 45 דקות.
בתאבון.
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון