הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
2 ביצים
3-4 שיני שום קצוצות
כוס פטרוזליה קצוצה
2 כפות מרגרינה
שמן לטיגון
מלח
כפית שטוחה כורכום
פלפל שחור
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א, חותכים לריבועים בינוניים, ומבשלים במים עד שמתרככים.
בגמר הבישול, מסננים את המים ומועכים לפירה. מוסיפים 2 כפות מרגרינה, ומערבבים היטב
נותנים לפירה לנוח מעט כ- 5 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, ואת שני השום הקצוצות, ולבסוף את הביצים.
מחממים מחבת עם שמן, ורק כשהשמן חם מאוד מתחילים בטיגון. אחרת הלביבה תיפתח ותדבק למחבת.
להפוך כשהלביבה מקבלת צבע שחום ויפה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון