הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
1 בצל גדול
4 ביצים קשות
2 קופסאות של טונה בשמן/במים
כוס פטרוזליה קצוצה
זיתים ירוקים/שחורים, לא חובה רק למי שאוהב.
5 כפות שמן זית
5 כפות לימון משומר/טרי
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א וחותכים אותם לריבועים בגודל "ביס", לאחר שתפו"א התרככו מוסיפים אותם יחד עם הביצים הקשות לקערה, חותכים את הביצים הקשות לחצאי עיגולים.
קוצצים את הבצל, ומוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מסננים את הטונה מהשמן/מהמים, ומוסיפים אותה, אפשר להוסיף גם זיתים שחורים/ירוקים, לא חובה.
לבסוף מוסיפים את התבלינים, הלימון והשמן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון