חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפו"א אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט זה דומה במקצת לסלט תפו"א הקודם, כמעט אותם המצרכים brאך הטעם שונה, וטעים לא פחות. br
סלט תפו"א אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט זה דומה במקצת לסלט תפו"א הקודם, כמעט אותם המצרכים brאך הטעם שונה, וטעים לא פחות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים
קופסאת טונה 1 במים/בשמן
2 גבעולים של בצל ירוק
קליפה מלימון 1
פפריקה חריפה/מתוקה
זיתים שחורים, לא חובה
5 כפות שמן זית
4 כפות לימון משומרטרי
מלח,פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את תפו"א וחותכים אותם לריבועים בגודל ביס, ומבשלים במים עד שיתרככו.
את הבצל הירוק חותכים לעיגולים דקים, ואת קליפת הלימון חותכים לרצועות דקיקות, ומכניסים לקערה. לאחר שתפו"א נהיו רכים, מכניסים אותם לקערה עם שאר המרכיבים, ומוסיפים את הפפריקה, השמן, הלימון, המלח והפלפל השחור.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון