חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אריסה מרוקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות את הפלפלים היבשים למספר שעות.
אריסה מרוקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות את הפלפלים היבשים למספר שעות.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פלפל מתוק אדום יבש
50 גרם פלפל "שאטה" יבש
10 שיני שום
מלח כמון
שמן זית
אופן ההכנה
מוציאים את הפלפלים לאחר ההשריה ע"ג מסננת לצורך יבוש.
מנקים מגרעינים וגבעולים.
טוחנים במטחנת בשר את הפלפלים והשום ומתבלים.
מוסיפים שמן זית עד לכיסוי התערובת ומערבבים היטב עד שהשמן נספג בתערובת.
האריסה מוכנה לשימוש.
מגיש: davids
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון