חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לעשות גם מאורז רגיל, אך לדעתי טעמו של האורז האדום מאוד מיוחד
סלט אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לעשות גם מאורז רגיל, אך לדעתי טעמו של האורז האדום מאוד מיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½1 כוסות אורז אדום
2. 3 כוסות מים
3. פלפל
4. 2 מלפפונים
5. בצל קטן, קצוץ
6. פטרוזיליה או כוסברה( לפי העדפה)
7. לימון , שמן זית , מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז ב-3 כוסות מים במשך 40 דקות. (אורז אדום דורש זמן בישול ארוך יותר)
ומצננים בצד.
2. קוצצים את הפלפל המלפפונים ואת הבצל.
3. קוצצים דק את הפטרוזיליה/כוסברה
4. מערבבים את האורז והירקות בקערה
5. מתבלים בלימון מלח פלפל
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון