הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½1 כוסות אורז אדום
2. 3 כוסות מים
3. פלפל
4. 2 מלפפונים
5. בצל קטן, קצוץ
6. פטרוזיליה או כוסברה( לפי העדפה)
7. לימון , שמן זית , מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז ב-3 כוסות מים במשך 40 דקות. (אורז אדום דורש זמן בישול ארוך יותר)
ומצננים בצד.
2. קוצצים את הפלפל המלפפונים ואת הבצל.
3. קוצצים דק את הפטרוזיליה/כוסברה
4. מערבבים את האורז והירקות בקערה
5. מתבלים בלימון מלח פלפל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון