חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד בשר כבש ופתיתים מעולה !!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נזיד בשר כבש ופתיתים מעולה !!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר כבש [ ירך] חתוך לקוביות.
3 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
עגבניה מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
3 כוסות מרק בשר צח
כפית קינמון טחון
2 וחצי כוסות פתיתים [ אורז בין גוריון ].
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כפית בהרט לבשר [ תערובת תבלינים לבשר ]
אופן ההכנה
במחבת גדולה ודפנות גבוהות מחממים את שמן הזית מוסיפים את הבצל עד הזהבה קלה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים את הבשר לסגירה[ הזהבה בכל צדדיו ] .
מתבלים בכל התבלינים מערבבים היטב מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה כשעה
וחצי [ מדי פעם בודקים את הנוזלים במחבת ובמידה וחסר מוסיפים 3 כפות מרק בשר ]
אחרי שעה וחצי מוסיפים את מרק הבשר מרתיחים ומבשלים כ20 דקות ומוסיפים את הפתיתים.
מבשלים על אש קטנה כ חצי שעה עד שהבשר רך והפתיתים תפחו לכפליים מנפחם .
בודקים את התבשיל מתקנים תיבול ומגישים .
בתאבון!!!
מגיש: עוזרד
מקור: סאלים מסעדת החלום
שתף את המתכון