הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר כבש [ ירך] חתוך לקוביות.
3 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
עגבניה מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
3 כוסות מרק בשר צח
כפית קינמון טחון
2 וחצי כוסות פתיתים [ אורז בין גוריון ].
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כפית בהרט לבשר [ תערובת תבלינים לבשר ]
אופן ההכנה
במחבת גדולה ודפנות גבוהות מחממים את שמן הזית מוסיפים את הבצל עד הזהבה קלה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים את הבשר לסגירה[ הזהבה בכל צדדיו ] .
מתבלים בכל התבלינים מערבבים היטב מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה כשעה
וחצי [ מדי פעם בודקים את הנוזלים במחבת ובמידה וחסר מוסיפים 3 כפות מרק בשר ]
אחרי שעה וחצי מוסיפים את מרק הבשר מרתיחים ומבשלים כ20 דקות ומוסיפים את הפתיתים.
מבשלים על אש קטנה כ חצי שעה עד שהבשר רך והפתיתים תפחו לכפליים מנפחם .
בודקים את התבשיל מתקנים תיבול ומגישים .
בתאבון!!!
מגיש:
מקור: סאלים מסעדת החלום
שתף את המתכון