חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בטטה בדבש ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הבטטות מתכון מעולה וקל!!!
בטטה בדבש ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הבטטות מתכון מעולה וקל!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
מיץ מחצי לימון
2 גבעולי רוזמרין
מלח גס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c.
משמנים תבנית אפייה
מקלפים ופורסים את הבטטות לפרוסות 1 ס"מ מניחים בתבנית בשורות.
מערבבים דבש ,שמן ולימון ומברישים על הבטטות זורים את הרוזמרין מעל ואופים 30 דקות עד שהבטטות רכות..
מוציאים מו התנור ומפזרים לפני ההגשה מעל את מעט מלח הגס.
מגיש: רותם דבי
מקור: מועצת הדבש
שתף את המתכון