הוראות הכנה
מרכיבים
נתח וייסבראטן טרי במשקל של כ-1.2 ק"ג
רבע כוס רוטב צ'ימיצ'ורי (ע"ע)
4 כפות שמן זית
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מפלפלים את הנתח היטב. מפזרים על הנתח מעט מלח גס מעל. מערבבים היטב את יתר המצרכים ויוצקים על הנתח (לאחר שהונח בתבנית צליה). מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-45 דקות. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כרבע שעה. מניחים בצד כעשר דקות.
פורסים ומגישים חם עם מעט מהרוטב שנוצר בתבנית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון