חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בומביי באטר צ'יקן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בומביי באטר צ'יקן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 שיפודי חזה עוף
למרינדה:
1 כוס יוגורט
½ כוס שמנת
200 גרם חמאה מומסת
200 מ"ל מיץ לימון
250 גרם אגוזי קשיו טחונים
40 גרם זרעי כוסברה
20 גרם תרמילי הל
5 גרם ציפורן טחון
3 כפיות פלפל שאטה גרוס
20 גרם כמון
150 גרם כוסברה טרייה קצוצה
100 גרם מלח
אופן ההכנה
טוחנים את כל התבלינים היבשים ומערבבים עם שאר מרכיבי המרינדה. יוצקים את המרינדה לתבנית פיירקס ומשרים בה את נתחי העוף למשך 24 שעות. מכניסים את התבנית, מכוסה בנייר אפייה ובנייר כסף, לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך כ-20 דקות.
מגישים על לאפה עם הרוטב ומעט עלים ירוקים.
מגיש: dylam
מקור: שף שחף שבתאי ממסעדת מינה טומיי
שתף את המתכון