חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נוקידס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה לובית ל"ניוקי" האיטלקי
נוקידס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה לובית ל"ניוקי" האיטלקי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
3 ביצים
2 כפות שמן
2-3 כוסות קמח
חומרים לרוטב:
½ כוס שמן
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה טריה מעוכה
1 כף מלח
1 כף פלפל חריף או מתוק
½ כוס מים
בשר עוף או בקר
6 כוסות מים נוספות
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
לשים את החומרים לבצק. מחלקים ל 6 חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל.
חותכים עם סכין חדה לקטעים קטנים.
אופן הכנת הרוטב:
לבשל את כל החומרים יחד בסיר על להבה נמוכה כ 5 דקות ולהוסף מדי פעם כ ½ כוס המים.
להוסיף את הבשר ואת 6 כוסות המים.
כשהרוטב רותח, להכניס את קוביות הבצק ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל והמים יספגו.
מגיש: anatov
מקור: לידיה בנעטיה
שתף את המתכון