הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
3 ביצים
2 כפות שמן
2-3 כוסות קמח
חומרים לרוטב:
½ כוס שמן
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה טריה מעוכה
1 כף מלח
1 כף פלפל חריף או מתוק
½ כוס מים
בשר עוף או בקר
6 כוסות מים נוספות
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
לשים את החומרים לבצק. מחלקים ל 6 חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל.
חותכים עם סכין חדה לקטעים קטנים.
אופן הכנת הרוטב:
לבשל את כל החומרים יחד בסיר על להבה נמוכה כ 5 דקות ולהוסף מדי פעם כ ½ כוס המים.
להוסיף את הבשר ואת 6 כוסות המים.
כשהרוטב רותח, להכניס את קוביות הבצק ולהמשיך לבשל עד שהבשר יתבשל והמים יספגו.
מגיש:
מקור: לידיה בנעטיה
שתף את המתכון