הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי "גרני סמיט" גדולים ,חצויים ונקיים מליבה
¼ כוס מיץ לימון
למלית:
50 גרם חמאה (לשומרי כשרות "מחמאה")
1 כף סוכר חום
1 כף קמח
½ כפית קינמון
3 כפות אגוזי מלך קצוצים
3 כפות פתיתי קוקוס
תבנית חסינת אש מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 220°c.
2. מגדילים את שטח הליבה של התפוחים ומטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה
למלית:
3. ממיסים את החמאה, מוסיפים את כל יתר המצרכים, מערבבים היטב, ממלאים את התפוחים
4. מכניסים לתבנית, אופים בין 15-25 דקות או עד להתרככות התפוחים.
5. מצננים, אפשר להגיש בלווית גלידה חמוצה/מתוקה, קרם יוגורט.
6. בתיאבון
מגיש:
מקור: אחותי
שתף את המתכון