חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי "גרני סמיט" גדולים ,חצויים ונקיים מליבה
¼ כוס מיץ לימון
למלית:
50 גרם חמאה (לשומרי כשרות "מחמאה")
1 כף סוכר חום
1 כף קמח
½ כפית קינמון
3 כפות אגוזי מלך קצוצים
3 כפות פתיתי קוקוס
תבנית חסינת אש מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 220°c.
2. מגדילים את שטח הליבה של התפוחים ומטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה
למלית:
3. ממיסים את החמאה, מוסיפים את כל יתר המצרכים, מערבבים היטב, ממלאים את התפוחים
4. מכניסים לתבנית, אופים בין 15-25 דקות או עד להתרככות התפוחים.
5. מצננים, אפשר להגיש בלווית גלידה חמוצה/מתוקה, קרם יוגורט.
6. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אחותי
שתף את המתכון