הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס בורגול דק
1 בצל לבן קצוץ דק
1 כוס פטרוזיליה
½ כוס נענע טרייה
½ כוס שמן זית
1/3 ½ כוס לימון
2-3 עגבניות קצוצות דק
מעט מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים למשך 10-15 דקות לאחר מכן מסננים במסננת דקה
2. מערבבים את הבורגול עם הבצל הקצוץ ומתבלים במלח ובפלפל השחור
3. מוסיפים את הפטרוזיליה, הנענע, שמן הזית, ומיץ הלימון ומערבבים היטב
4. מוסיפים לתערובת את העגבניות ומערבבים קלות
5. שומרים במקרר עד להגשה
6. בתאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון