חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט גזר מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרוקאי קלאסי לא מסובך וטעים...בתאבון
סלט גזר מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרוקאי קלאסי לא מסובך וטעים...בתאבון
הוראות הכנה
מרכיבים
5 גזרים
חופן עלי פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
½1 כפות שמן זית
שתי שני שום מגורדות או קצוצות דק (לאוהבי החריף, שלוש שני שום)
כפית כמון
פלפל שחור טחון גס לפי הטעם
מלח לפי הטעם
*
אופן ההכנה
1.מבשלים את הגזרים לא מקולפים וחתוכים לשלישים עד שמרגישים במזלג שהם רכים למחצה .
(משהו כמו רבע שעה על אש קטנה)
2. חותכים את הגזר לפרוסות לא דקות מדי.
3. מערבבים הכל ביחד.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון