חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סארמולה - טאג'ין דגים וכוסברה מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשול בטאנגין
סארמולה - טאג'ין דגים וכוסברה מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשול בטאנגין
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם פילה של דג לבן ומוצק כמו לוקוס, פרידה או צ'יפורה
4 כפות שמן
1 גזר, פרוס לעיגולים
1 בצל, פרוס לרצועות דקות
מלח
1 כוס כוסברה קצוצה
10 שיני שום כתושות
2 כפות זנגוויל טרי, מגורר (לא חובה)
4 כפות כמון
1 כוס מיץ לימון
1 פלפלון חריף טרי קצוץ
2 עגבניות קצוצות
קוסקוס מאודה
כוסברה טרייה להגשה
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הדגים, מייבשים ושומרים בצד
2. משמנים היטב בשמן כלי לטאג'ין או קדירת חרס חסינת חום, מניחים בתחתית הכלי את
הגזר והבצל, מניחים מעל את הדגים ומפזרים מלח
3. טוחנים במעבד מזון כוסברה, שום, זנגוויל, כמון, מיץ לימון, פלפל חריף ועגבנייה אחת, עד
שמתקבלת תערובת אחידה, טועמים ומתבלים במלח
4.יוצקים את הרוטב בצורה שווה על הדגים והירקות ומפזרים מעל את העגבנייה השנייה
מכסים היטב ואופים בתנור בחום של 200°c במשך כ- 20 דקות, או עד שבשר הדגים
רך ומוכן, מגישים על הקוסקוס ומפזרים כוסברה טרייה לקישוט
5. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: על השולחן
שתף את המתכון