הוראות הכנה
מרכיבים
עוף אחד מחולק ל-8
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה
קינמון
כוס וחצי מים
3 כפות שמן
3 כפות דבש
1 בצל פרוס לפרוסות דקות
3 שיני שום פרוסות לפרוסות דקות
200 גרם משמשים מיובשים
100 גרם צימוקים
2 כפות צנוברים
אופן ההכנה
1. מתבלים היטב את חלקי העוף בתבלינים, מסדרים בטאג'ין, מכסים בכוס וחצי מים מעל את
הבצל והשום
2. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה, ממשיכים בבישול על אש בינונית למשך שעתיים עד
שהעוף רך מאד
3. מוסיפים את הפירות היבשים, הקינמון והדבש ומבשלים עוד רבע שעה
4. לפני ההגשה זורים צנוברים שטוגנו בכף שמן
5. מגישים חם עם אורז לבן או קוסקוס
6. בתאבון
מגיש:
מקור: שכנותי
שתף את המתכון