הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טלה או עגל חתוך לקוביות גדולות
מלח
פלפל
זנגביל
כורכום
כמון
2 כוסות מים
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
4 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
400 גרם שזיפים מושרים במים
2 כפיות קינמון
2 כפות דבש
אופן ההכנה
1. מסדרים בטאג'ין את קוביות הבשר עם הבצל השום והתבלינים
2. מכסים בשתי כוסות מים ו-3 כפות שמן זית, מביאים לרתיחה על אש גבוהה
3. וממשיכים לבשלעל אש בינונית למשך כשעתיים עד שהבשר רך
4. מוסיפים את השזיפים, הקינמון והדבש, ומבשלים עוד כרבע שעה.
5. בתאבון
מגיש:
מקור: שכנותי
שתף את המתכון