חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאג'ין דג בזיתים ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאג'ין דג בזיתים ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם דג (לוקוס ,נסיכת הנילוס בורי)
מלח
כמון
פפריקה חריפה
כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושות
200 גרם זיתים ירוקים ללא גלעינים
3 עגבניות בשלות קלופות ופרוסות
6 פרוסות לימון מכבוש
100 גרם רסק עגבניות
1 כוס מים
אופן ההכנה
1. משפשפים את הדג או הנתחי הדג בתבלינים ומזליפים 2 כפות שמן זית
2. ממלאים את חלל הבטן או הנתחים בתערובת התבלינים הכוסברה והשום
3. שמים את הדג בטאג'ין ומפזרים עליו את הזיתים
4. מכסים בפרוסות עגבנייה ופרוסות לימון
5. מערבבים את רסק העגבניות עם המים ויוצקים על הדג
6. מבשלים כ-40 דקות בתנור בחום בינוני 180°c
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: שכנותי
שתף את המתכון