חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבנה בשמן זית (כדורים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבנה בשמן זית (כדורים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בד מיוחד לגבינות
4 ליטר יוגורט 7% או 4% (נמכרים במיכלים גדולים של פלסטיק בסופרמרקט)
1 שמנת של פעם
4-5 כפות מלח גס
שמן זית לכיסוי הכדורים המוכנים
צנצנת עם מכסה
אופן ההכנה
לערבב את החומרים ללא השמן, לטעום. צריך לצאת קצת מלוח מהרגיל, במידת הצורך להוסיף
עוד מלח.
להכניס את עיסה לבד (תפור כמו ציפה של כרית) להניח על מסננת גדולה ומתחת קערה
לאיסוף הנוזלים. או לתלות על וו במקום מוצל. יש לשפוך את הנוזלים מדי פעם. לאחר יום
יומים, כשהגבינה מוצקה מספיק. מוציאים ומגלגלים בידים משומנות בשמן זית כדורים
בגודל פינג פונג (קצת יותר קטנים). מניחים אותם בצינצנת מלאה בשמן זית לאט לאט
ומכסים את הכל בשמן עד כיסוי היטב של כל הכדורים (אסור שהכדורים יהיו ללא השמן)
מניחים על השיש במטבח מוכן לאכילה כל עוד הכדורים מכוסים בשמן
אפשר להשאיר בחדר ללא קרור או להניח במקרר (שמן הזית קופא במקרר להוציא לפני האכילה כחצי שעה)
אפשר לשים במקרר את העיסה (לא כדורים) עם קצת שמן זית מעל. טוב לאכילה רק כמה ימים.
מגיש: shoshig
מקור: דרוזי
שתף את המתכון