חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי טעים עם קישואים קטנים
קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי טעים עם קישואים קטנים
הוראות הכנה
מרכיבים
½ בשר טחון בקר עם טלה ללא שומן טחון גס
1 בצל פרוס דק דק
¾ ק"ג אורז לבן שטוף היטב מספר פעמים.
½ כוס פטרוזליה קצוצה דק דק
½ שקית צנוברים (לא חייב)
3-4 כפות בהרת (תערובת תבלינים מוכנה ניתן לקניה בכל חנות תבלינים או סופר)
3-4 אבקת מרק בטעם עוף
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
3-4 כפות שמן זית
פפריקה מתוקה
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
כוס מיץ לימון טרי או אבקת מלח לימון
1 קופסא רסק עגבניות בנונית
מים
15-20 קישואים שטופים היטב עם הקליפה
אופן ההכנה
לנקות היטב את הקישואים להוריד את העוקץ ולהוציא את תוכן הקישואים בעדינות (יש מכשירים
מיוחדים לכך בחנויות)
לערבב את כל התערובת של הבשר האורז ותבלינים בקערה
להכניס לסיר רחב את כל מרכיבי הרוטב עם מים כחצי מהסיר ולבשל על אש קטנה לאחר הרתיחה
בינתיים למלאה את הקישואים בתערובת הבשר (לדחוס בעדינות כמה שאפשר לתוך הקישואים)
להניח את הקישואים בתוך הסיר עם הרוטב ולהמשיך לבשר עוד כ-¾ שעה עד שהאורז
יוצא רך ומוכן לאכילה.
מדי פעם לבדוק שיש מספיק נוזלים בסיר במידת הצורך להוסיף מים רותחים.
אם נשארה תערובת של הבשר אפשר למלא עם ירק אחר כמו פלפל אדום או עגבניה
או בצל ולהניח בסיר ליד הקישואים.
מגיש: shoshig
מקור: ערבי
שתף את המתכון