הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות שעועית "אזוקי" (אפשר שעועית אדומה קטנה במקום)
½1 כוסות גריסי פנינה
6-8 כוסות מים
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
1 כוס גבעולי סלרי בקוביות קטנות מאוד
2 כוסות גבעולי מנגולד קצוצים (כולל החלק הלבן)
3-4 כפיות מיסו
1 כפית סויה -"תמרי"
אופן ההכנה
משרים את השעועית במשך הלילה בהרבה מים קרים.
שוטפים ומסננים את השעועית והגריסים וממרתיחים ב 6-8 כוסות מים (תלוי במידת הסמיכות שאתם אוהבים את המרק שלכם). מרתיחים על אש נמוכה במשך כשעה.
מוסיפים את הבצל קצוץ, שום קצוץ, וסלרי, ממשיכים לבשל כ15 דקות, או עד שהשעועית רכה לגמרי.
מוסיפים את המנגולד הקצוץ וממשיכים להרתיח עד שהעלים "נבולים" לגמרי.
מערבבים את המיסו בכחצי כוס מים ומוסיפים למרק.
מוסיפים את הסויה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון