הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים גדולים יפים
1 ראש שום מקולף קצוץ דק
½ כוס מיונז
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
לחורר את החצילים עם המזלג ולאפות מתחת לגריל בתנור, או לצלות על הגז ,או על פחמים
עד שקליפה תשחיר ובשר החצילים יהיה רך מאוד.
לנקות את החצילים מהקליפה לשים במסננת ולשטוף קלות תחת הברז.
לקצץ את החצילים עם סכין. להוסיף את השום (לפי הטעם אפשר להוסיף אפילו 2 ראשים)
כשהחציל קר בטמפרטורת החדר להוסיף את המיונז המלח והפלפל ולערבב להכניס למקרר
נשמר כמה ימים סגור היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון