הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום קטן, נקי חצוי ל-4 , פרוס וקצוץ דק
1 בצל סגול, חצוי פרוס דק
2 תפוח עץ ירוק חמוץ (גרנד) עם הקליפה, מגורד גס או פרוס דק לפלחים
1-2 כפות שמן קנולה (או שומן אווז)
מיץ מ-1 לימון
מלח,פלפל שחור.
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר עם תחתית עבה.
להוסיף את הבצל, לטגן עד לשקיפות ולהוסיף את הכרוב להמשיך לערבב כל הזמן עד שהכרוב
מאבד מנפחו ואז להוסיף את תפוח העץ (אפשר גם צימוקים)
להוסיף את המיץ, המלח והפלפל.
לבשל על אש קטנה מכוסה במכסה עוד כ-¼ שעה תוך ערבוב קל מדי פעם.
אם חסרים נוזלים, להוסיף טיפה מים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון