חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בורשט רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא כשר בגלל שאת המרק הזה מגישים עם שמנת חמוצה (לכשרות אפשר להגיש ללא השמנת) brהמרק עצמו כשר
מרק בורשט רוסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא כשר בגלל שאת המרק הזה מגישים עם שמנת חמוצה (לכשרות אפשר להגיש ללא השמנת) brהמרק עצמו כשר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר מתאים לבישול ארוך
1/2 ק"ג עצמות בקר.
2-3 סלק מקולף חתוך לקוביות קטנות
3-4 גזרים נקים פרוסים לעגולים דקים
1/2 כרוב לבן פרוס דק
1 ראש כרפס נקי פרוס דק
2 לפת נקיה קלופה חתוכה לקוביות 1 ס"מ
1 בצל לבן קצוץ דק
3-4 תפו"א לבן קלופים חתוכים לקוביות כ-1 ס"מ
1 קופסא כרוב חמוץ ללא הנוזלים
חומץ לפי הטעם
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
3 עלי דפנה
4-5 גרגרי פלפל אנגלי
2-3 שיני שום קלופים
קצת שמן קנולה
מים רותחים בכמות לפי גודל הסיר.
להגשה: שמנת חמוצה של פעם .
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמןלשקיפות להוסיף את הבשר והעצמות לטגן מכל הצדדים עד שהבשר יחליף צבע
להוסיף את כל הירקות ללא הכרוב החמוץ לאידוי עם הבשר תוך כדי ערבוב
להוסיף את את המים הרותחים (בעת ההכנות להרתיח סיר עם מים ליד הסיר המיועד למרק)
והכרוב החמוץ והתבלינים לערבב ולהרתיח את המרק.
לאחר הרתיחה לטעום ולהוסיף חומץ הדרים לפי הטעם האישי.
לבשל את המרק עד שהבשר רך ומוכן לאכילה.
להגיש צלחת עמוקה של מרק חם עם קצת בשר בכל צלחת וירקות ולהוסיף כף או שניים
של שמנת חמוצה באמצע המרק (אפשר להגיש את השמנת החמוצה בנפרד)
אפשר להוסיף קצת שמיר קצוץ טרי
מגיש: shoshig
מקור: רוסי /פולני
שתף את המתכון