הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרובית
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה או חריפה
להגשה:
מיץ לימון
פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני גבוה
להכניס את הכרובית הפוכה למים עם מלח לחצי שעה (התולעים צפים מהמלח)
להוציא מהמים לשטוף תחת הברז.
לפרק לפרחים ולהניח בתבנית משומנת קלות.
לערבב את השמן עם המלח הפלפל והפפריקה לשפוך על הכרובית ולערבב קלות שיספג
להכניס לתנור בשכבה אחת לאפות עד שהפרחים משחימים קלות אפשר לערבב מידי פעם .
להגיש עם מיץ לימון ופטרוזליה .
אפשר להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון