הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק או כרעי עוף לפי מספר הסועדים
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
¼ כוס שמן זית
כ-4 כוסות מים
2 כוסות פריקה גרוסה שטופה כמה פעמים ולאחר מכן לסחוט היטב מהמים.
1 כף בהרת
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר עם תחתית כפולה ולטגן את הבצל עד שישחים קלות להוסיף את העוף ולערבב עד שהעוף יטוגן מכל הצדדים.
מוסיפים את המים ותבלינים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את ה"פריקה" מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות (כמו אורז) לבדוק
שכל הנוזלים מהמים ייספגו מורידים מהאש .
הופכים את הסיר על מגש גדול ומגישים חם.
מגיש:
מקור: ערבי
שתף את המתכון