חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חיטה ירוקה עם עוף ("פריקה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה"פריקה" היא דגני חיטה שרק נקטפו מהשדה . אפשר היום להשיג במרכולים דומה לבורגול brרק טיפה הצבע שונה .יותר ירקרק חום
חיטה ירוקה עם עוף ("פריקה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה"פריקה" היא דגני חיטה שרק נקטפו מהשדה . אפשר היום להשיג במרכולים דומה לבורגול brרק טיפה הצבע שונה .יותר ירקרק חום
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק או כרעי עוף לפי מספר הסועדים
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
¼ כוס שמן זית
כ-4 כוסות מים
2 כוסות פריקה גרוסה שטופה כמה פעמים ולאחר מכן לסחוט היטב מהמים.
1 כף בהרת
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר עם תחתית כפולה ולטגן את הבצל עד שישחים קלות להוסיף את העוף ולערבב עד שהעוף יטוגן מכל הצדדים.
מוסיפים את המים ותבלינים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את ה"פריקה" מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות (כמו אורז) לבדוק
שכל הנוזלים מהמים ייספגו מורידים מהאש .
הופכים את הסיר על מגש גדול ומגישים חם.
מגיש: shoshig
מקור: ערבי
שתף את המתכון