הוראות הכנה
מרכיבים
600 גר' נתחי פרגיות חצויים ל - 2
חומרי מרינדה
4 כפות אורגנו
4 כפות טימין
5 שיני שום כתוש
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את נתחי הפרגיות בתערובת למשך 3 שעות.
צולים על גריל למשך כ - 3 דק' מכל צד.
אפשר לעטר בממרח פלפלים קלויים:
קוצצים 1 פלפל קלוי ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
מגיש:
מקור: שף חנוך בר שלום
שתף את המתכון