חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה קרה "פירמידה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מסובך להכין ,טעימה ונגמרת מהר דומה לעוגת גלידה. brאפשר להכין מגבינה או משמנת מתוקה brאפשר להחליף בצבע של הקרם אינסטנט (תות,וניל,שוקולד וכו)או של הביסקויט (שוקולד או קינמון) brהצבעים צריכים לצאת מנוגדים אחד לשני.
עוגה קרה "פירמידה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מסובך להכין ,טעימה ונגמרת מהר דומה לעוגת גלידה. brאפשר להכין מגבינה או משמנת מתוקה brאפשר להחליף בצבע של הקרם אינסטנט (תות,וניל,שוקולד וכו)או של הביסקויט (שוקולד או קינמון) brהצבעים צריכים לצאת מנוגדים אחד לשני.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 חבילות של ביסקויטים מרובעים בטעם שוקולד (45 יחידות של ביסקויט)
צלוחית של חלב ומים פושרים להשריה של הביסקויט (אפשר לערבב עם יין במקום חלב)
למילוי:
1 חבילה קרם "אינסטנט וניל "
1 שמנת מתוקה 38% או גבינה לבנה 5% קופסה של 250 גר
1 כוס חלב
לציפוי:
½1 חבילות שוקולד מריר פשוט (150 גרם)
4 כפות מים
¼ חבילה חמאה
אופן ההכנה
להניח על משטח עבודה נייר אפיה או משטח של ניילון רגיל
להקציף בקערה את השמנת המתוקה או הגבינה עם החלב והקרם אינסטנט ולהכניס למקרר.
לקחת 15 ביסקויטים לטבול שניה לא הרבה שהביסקויט ישאר יציב, להניח ב-5 שורות
כפול 3 אחד ליד השני צפוף כך יווצר משטח מלבני.
לקחת מהקרם המוכן כחצי כוס ולמרוח שכבה דקה את כל המשטח.
להכין עוד משטח של ביסקויט רטוב מעל הקודם אחד מעל השני ביסקויט מעל ביסקויט
ושוב למרוח משטח דק של הקרם
להניח משטח שלישי מעל הקודמים ולשפוך את כל הקרם בשורה האמצעית בלבד להדק
עם המרית לתלולית .
להרים משני צידי המלבן את הנייר או הניילון בזהירות כלפי האמצע וכך נוצרת פירמידה
להדק בזהירות ולהכניס עטוף עם הנייר למקרר.
הציפוי:
לחמם את המים יחד עם הקוביות שוקולד על אש קטנה כשהשוקולד נמס
להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה לערבב היטב.
להוציא מהמקרר את העוגה לקלף את הנייר ולשפוך מלמעלה לכל האורך של העוגה
את השוקולד עד שיעטוף את כל העוגה (מה שנוזל להרים בזהירות ולהחזיר לעוגה).
להכניס למקרר ל-2-3 שעות.
פורסים את העוגה לפרוסות של כ-2 ס"מ ומניחים בשכיבה בצלחת אישית כך שרואים את המשולש של העוגה.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון