הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוזים גדולים
שמן קנולה או חמניות
מיץ לימון לפי הטעם
מלח
פפריקה אדומה מרוקאית מתוקה
פפריקה אדומה מרוקאית חריפה
אופן ההכנה
מקלפים את התפוזים עם סכין חדה עד לבשר של הפרי (לעבור את הקליפה הדקה)
מרוקנים מהפלח את תוכנן הפרי מהקליפה הדקה ללא גרעינים וחותכים לרבעים כל פלח
מערבבים שמן עם התבלינים לפי הטעם האישי יותר חריף או לא
מערבבים עם התפוזים מכניסים למקרר לחצי שעה ומגישים.
מגיש:
מקור: מרוקאי
שתף את המתכון