הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 מלפפונים
3-עגבניות
5-עלים חסה ערבית
5-עלים חסה אדומה{משי}
2-3חופנים עלי בייבי
חופן עלי רוקט
1-בצל ירוק
מעט פטרוזיליה טריה
200-גרם גבינה בולגרית 16% {פיראוס} מגוררת גרידה גסה
100-גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
2-כפות מיץ סחוט מלימון
2-כפות שמן זית
קורט פלפל לבן טחון
אופן ההכנה
לחתוך מלפפונים בקליפתם ועגבניות לקוביות בינוניות.
לחתוך את עלי החסה לרצועות עבות.
לקצוץ בגסות עלי בייבי ורוקט.
לקצוץ בצל ירוק ופטרוזיליה.
לערבב את הכל יחד, להוסיף גבינה, זיתים, פלפל לבן ומיץ הלימון, לערבב היטב.
להגיש בתוספת לחם ג'בטה ובאופן מפתיע נהדר גם בתוספת לחם גרוזיני ביתי וחם ורטבים שונים לפי טעם אישי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: יווני
שתף את המתכון