חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף במרינדת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף במרינדת בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למרינדה:
800 גרם חזה עוף
ליטר בירה
2 גבעולי טימין
2 גבעולי רוזמרין
2 שיני שום פרוסות
1 כף פלפל שחור טחון גרוס
1/3 כוס שמן זית
חומרים לרוטב:
1 ליטר ציר עוף או בקר
1 כוס שמנת מתוקה או צמחית
½ כוס חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המרינדה,יוצקים על חזה העוף ומשרים כל הלילה .
מכינים את הרוטב: מביאים את הציר לרתיחה ומצמצמים את הנוזל לכדי מחצית. מוסיפים שמנת מתוקה או צמחית ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה. מכבים את האש,מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העוף על גריל או מטגנים במחבת,יוצקים עליו את הרוטב ומגישים.
מגיש: קיבי
מקור: תל אביב ברוהאוס
שתף את המתכון