הוראות הכנה
מרכיבים
למרינדה:
800 גרם חזה עוף
ליטר בירה
2 גבעולי טימין
2 גבעולי רוזמרין
2 שיני שום פרוסות
1 כף פלפל שחור טחון גרוס
1/3 כוס שמן זית
חומרים לרוטב:
1 ליטר ציר עוף או בקר
1 כוס שמנת מתוקה או צמחית
½ כוס חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המרינדה,יוצקים על חזה העוף ומשרים כל הלילה .
מכינים את הרוטב: מביאים את הציר לרתיחה ומצמצמים את הנוזל לכדי מחצית. מוסיפים שמנת מתוקה או צמחית ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה. מכבים את האש,מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העוף על גריל או מטגנים במחבת,יוצקים עליו את הרוטב ומגישים.
מגיש:
מקור: תל אביב ברוהאוס
שתף את המתכון