הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג "קסב" (סחלב)
¼ ק"ג קמח
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר או יותר לפי הטעם
כף "חבטלחלואה"(סוג של כמון)
כוס צימוקים (לא חובה)
שמן- להוסיף בהדרגה לפי הנדרש
אופן ההכנה
להכניס את כל החומרים היבשים לקערה ולערבב להוסיף את השמן בהדרגה וללוש עד שמתקבלת עיסה רכה ולא קשה
לחמם תנור ל-180°c . להכין כדורים בגודל פינג-פונג
להניח על מגש משומן לאפייה במשך 20 דקות לבדוק מדי פעם...
מגיש:
מקור: יהדות תוניסיה-עזיזי ברום
שתף את המתכון