חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי תרד ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי הן כופתיות המבושלות במרק. אפשר לאכול אותן עם מרק או בלעדיו. brהגוון המיוחד כאן הוא הצבע הירוק של התרד.
ניוקי תרד ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי הן כופתיות המבושלות במרק. אפשר לאכול אותן עם מרק או בלעדיו. brהגוון המיוחד כאן הוא הצבע הירוק של התרד.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג תרד טרי או 400 גרם תרד עלים קפוא.
250 גרם גבינת "ריקוטה"
2 ביצים
50 גרם גבינת "פרמזן" מגורדת
6 כפות קמח
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט
50 גרם חמאה מותכת
אופן ההכנה
1 שוטפים את התרד ומבשלים עד שמתרכך, בערך 4 דקות. תרד קפוא מבשלים במים עד שמפשיר לחלוטין, מצננים וסוחטים היטב עד שהתרד כמעט יבש. קוצצים דק.
2. מניחים את התרד בקערה ומוסיפים לו את גבינת ה"ריקוטה", הביצים, חצי מכמות ה"פרמזן", 4 כפות מהקמח, החמאה המותכת והתבלינים. מערבבים היטב ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
3. מניחים את הקמח שנותר בצלחת. מרתיחים 3 ליטרים מים. צרים מן התערובת כ-20 כופתאות בגודל ביצים קטנות. טובלים אותן בקמח , מנערים מעט ומחליקים למים הרותחים.
4. מבשלים 5 כופתאות בכל פעם . הן תשקענה תחילה במים ותצופנה עליהם תוך דקה אחת. מבשלים 5 דקות ומוציאים בכף מחוררת. מניחים על מגבות נייר.
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון