הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 גזרים בגודל בינוני
3-4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן קנולה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי הטעם
½ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
½ כפית כמון טחון
אופן ההכנה
חולטים את הגזרים במים עד התרככות קלה (כלומר, שהרכות שלהם תהיה פחות ממה שמכינים לסלט מיונז למשל), מסננים את המים, ממתינים להצטננות, חותכים לעיגולים בעובי הרצוי שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב, רצוי להשאיר במקרר לפחות כשעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: סבתי זל
שתף את המתכון