חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מטבוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מטבוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות קטן
2 שיני שום כתוש
1 כף סוכר
½1 כפיות גדושות כמון טחון
1 כף פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
פפריקה חריפה בהתאם לרצון (אני אישית שמה כ- ½ כפית, זה נותן מעט פיקנטיות אך לא חריפות)
¼ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
מחממים בסיר עמוק את השמן ומטגנים קלות את קוביות הפלפלים על להתרככות קלה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות (לא הכתושות) וממשיכים לטגן בערך עוד 1 דקה עד שמריחים את הארומה של השום. מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות, מערבבים, מורידים את הלהבה לנמוכה ביותר וממשיכים לבשל/לטגן את כל התערובת כ- 30-35 דקות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם (רצוי לסגור חלקית את הסיר על מנת שהתערובת לא תתיז ותלכלך את כל הכיריים). לאחר מכן, מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים, מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות.
מגיש: m73
מקור: אחותי
שתף את המתכון