הוראות הכנה
מרכיבים
2קולורבי קלוף
1 לפת קלופה
6 גבעולי סלרי ללא העלים שטופים היטב
½ כוס עלי כוסברה או פטרוזליה קצוץ גס
¼ כוס לימון
¼ כוס חומץ הדרים
¼ כוס שמן חמניות
¼ כוס מי ברז
4 שיני שום קטוש
½ כפית אבקת גרגרי כוסברה
½ כפית אבקת ג'ינגר או טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור.
גרגרי סומסום לקישוט
אופן ההכנה
לגרד את הקולורבי והלפת בפומפיה גסה להכניס לקערה.
לחתוך את גבעולי הסלרי דק כמה שאפשר, להוסיף לקערה.
לקצוץ את הכוסברה גס להוסיף לקערה.
לקחת קערה או צנצנת ולהוסיף את כל שאר החומרים. לערבב היטב ולצקת על הסלט תוך
כדי ערבוב.
להכניס למקרר בקופסה סגורה. להגיש עם גרגרי סומסום מעל.
נשמר כמה ימים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון