הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 גזרים ארוכים, דקים מקולפים
4 פלפל ירוק ,או אדום, חריף מנוקה מהגרעינים
כוס עלי סלרי שטופים קצוץ גס
½ כוס מיץ לימון
½ כוס חומץ הדרים
½ כוס מי ברז
¼ כוס שמן חמניות או קנולה אפשר גם 1/2 כוס.לא שמן זית
4-5 שיני שום כטוש לפי הטעם
2 כפות רסק "הריסה" (אפשר מתוק או חריף) קנוי
½ כפית אבקת גרגרי כוסברה
½ כפית פפריקה מרוקאית מתוקה או חריפה
½ כפית אבקת פלפל אנגלי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לגרד את הגזר בפומפיה גסה.
לחתוך את הפלפל לעגולים דקים כמה שאפשר.
לחתוך את עלי הסלרי, גס.
להכניס הכל לקערה ולערבב.
להכניס את כל השאר לצנצנת. לערבב היטב ולצקת על הסלט . לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם האישי.
להכניס למקרר סגור בקופסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון