הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות תמר אדומות אבל לא רכות
4 פלפל טרי ירוק או אדום חריף
1 ראש שום קלוף וקצוץ
1 כוס כוסברה קצוץ
מיץ לימון
שמן קנולה לטיגון
¼ כוס שמן זית לטיבול
½ כפית פפריקה מתוקה או חריפה
מלח
½ כפית אבקת גרגרי כוסבה
¼ כפית אבקת פלפל אנגלי
סיר עם מים
אופן ההכנה
להרתיח מים בסיר ולכבות את האש.
לחרוץ בתחתית העגבניה בעדינות (רק סימן קל) צורה של X ולהכניס למים הרותחים לכמה
שניות עד שהקליפה בעגבניה מתקפלת . להוציא ולקלף את הקליפה מהעגבניות.
לחצות כל עגבניה לשתיים לנקות את הגרעינים ולחתוך לקוביות בנוניות.
לחתוך את ראש הפלפלים. להוציא את הגרעינים ולטגן בשמן תוך כדי ערבוב עד שהקליפה יורדת
בקלות (לא לשרוף אותם יתר על המידה). להוציא מהשמן לקלף ולחתוך לקוביות בגודל בנוני
להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולטעום להכניס למקרר להגיש קר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון