הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' גבינה לבנה (5% או 9% שומן)
4 ביצים
קורט סודה לשתייה
200 גר' (1 כוס) קמח מנופה
1 כוס סוכר
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה רחבה את הגבינה הלבנה, החלמונים ,סודה לשתייה והקמח.
מקציפים את החלבונים עד שהקצף יציב ומוצק. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ומבליעים אותו בעיסת הגבינה בתנועות עטיפה עד שהבלילה אחידה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים כף מהבלילה ומניחים במחבת. משטחים קלות את הלביבות בעזרת גב הכף. שומרים על רווח בין הלביבות. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות, מגישים חם או קר.
מגיש:
מקור: פסקל פרץ רובין
שתף את המתכון