חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות חומוס עם בצל ירוק - פלאפל יווני ("סופאנוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות חומוס עם בצל ירוק - פלאפל יווני ("סופאנוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות חומוס
2 כפות מהנוזלים של החומוס
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות של שמיר קצוץ דק
1 ביצה טרופה
½ עד ¾ כוס קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה.
מבשלים את החומוס במשך שעה עד אשר רך (בלי מלח).
מסנין מהנוזלים ושומרים אותם בצד.
טוחנים את הגרגירים המבושלים במעבד מזון - עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את שאר החומרים, בסוף את הקמח עד לקבלת מרקם עמיד ליצירת קציצות
לחמם מחבת עם שמן בגובה ½ ס"מ .
יוצרים קציצות בגודל בינוני ומשטחים אותן מעט.
מטגנים כל צד למשך דקה עד 2 עד לקבלת צבע זהוב.
מגיש: חגיתא
מקור:
שתף את המתכון