הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות חומוס
2 כפות מהנוזלים של החומוס
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות של שמיר קצוץ דק
1 ביצה טרופה
½ עד ¾ כוס קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה.
מבשלים את החומוס במשך שעה עד אשר רך (בלי מלח).
מסנין מהנוזלים ושומרים אותם בצד.
טוחנים את הגרגירים המבושלים במעבד מזון - עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את שאר החומרים, בסוף את הקמח עד לקבלת מרקם עמיד ליצירת קציצות
לחמם מחבת עם שמן בגובה ½ ס"מ .
יוצרים קציצות בגודל בינוני ומשטחים אותן מעט.
מטגנים כל צד למשך דקה עד 2 עד לקבלת צבע זהוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון