חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי "בראוניז"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קשה שלא להתפתות לבראוניז הגדולים, הרגילים, ועוד יותר קשה לעמוד brבפני כדורי בראוניז- ביסים קטנים וחמודים , מצופים שוקולד מבריק, brשמכניסים בבת אחת לפה ומתענגים על חווית שוקולד פאדג' מספקת ומרגיעה לכל החושים.
כדורי "בראוניז"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קשה שלא להתפתות לבראוניז הגדולים, הרגילים, ועוד יותר קשה לעמוד brבפני כדורי בראוניז- ביסים קטנים וחמודים , מצופים שוקולד מבריק, brשמכניסים בבת אחת לפה ומתענגים על חווית שוקולד פאדג' מספקת ומרגיעה לכל החושים.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
75 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
1/3 כוס (46 גרם) קמח
¼ כוס (25 גרם) קקאו הולנדי (בחנויות המתמחות)
1/8 כפית אבקת אפייה
1/8 כפית מלח
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור
2 ביצים בטמפרטורת החדר
החומרים לציפוי שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ
½ כוס + 1 כף (140 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כף סירופ תירס בהיר ("קארו" בסופרמרקט)
הכלים:
2 תבניות של 24 שקעים (חצאי כדורים) בקוטר ½3 ס"מ, מסיליקון, משומנות
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני-נמוך (160°c).
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת מתכת מעל לסיר אדים (בן מארי), מסירים מן האש , מעבירים לקערה גדולה ומצננים בצד לחום פושר.
3. מנפים ביחד את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח לקערה בינונית.
4. מוסיפים את סוכר הווניל לתערובת השוקולד, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ומערבבים היטב בכף עץ לאחר כל הוספה. מוסיפים את תערובת הקמח, מערבבים נמרצות בכף 1 דקה, עד שהתערובת מסמיכה והופכת לחלקה ומבריקה.
5. מעבירים לשקית זילוף עם פיה חלקה בקוטר 1 ס"מ, מזלפים לשקעים שבתבנית עד לגובה 2/3 מכל שקע. מניחים את התבנית עם השקעים על תבנית אפייה שטוחה, ואופים כ-9 דקות, עד שה"בראוניז" יציבים אבל עדיין רכים במרכז, וכשמחדירים קיסם פנימה - הוא יוצא עם פירורים לחים.
מצננים בתבנית על רשת 8 דקות, הופכים ומחלצים את ה"בראוניז" מן השקעים וממשיכים לצנן צינון מלא על רשת.
אופן הכנת ציפוי השוקולד:
6. ממיסים את השוקולד בקערת מתכת בינונית, יחד עם השמנת וסירופ התירס מעל לסיר אדים (בן מארי) ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה. מסירים מן האש ומניחים בצד.
7. מניחים את הרשת עם ה"בראוניז" על תבנית אפייה שטוחה. טובלים כל עוגייה בצפוי (מצפים רק את החלק הכדורי ) ומניחים מעל לרשת. מניחים את התבנית עם הרשת במקרר לשעה או יותר לייצוב.
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: amitsur
מקור: רוני ונציה ידיעות אחרונות
שתף את המתכון