הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
2 כוסות אפונה
2 מקלות כרפס חתוכים לקטעים
2 כפות עלי כרפס קצוצים
½ כפית כורכום
2 שיני שום כתושות
¼ כפית תבלין "לקאמה" ( מומלץ אך לא חייב)
2 כוסות מים
שמן
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומאדים קטעים של כרפס. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל
ומערבבים. מניחים שוקי עוף ומאדים כמה דקות מכל הצדדים.
2) מוסיפים אפונה, שום כתוש ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה, מוסיפים
תבלין "לקאמה" ומבשלים כשעה על אש קטנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון