הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר מבושל וחתוך לקוביות
2 כוסות זיתים מגולענים
2 שיני שום פרוסות
2 עגבניות חצויות ומכוכות
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל לבן
2 כוסות מים
שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) משחימים קלות את קוביות הבשר המבושלות במחבת.
2) מחממים שמן בסיר ומאדים בו עגבניות ושום. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
3) מוסיפים זיתים שהורתחו קודם לכן כרבע שעה וסוננו. מוסיפים את המים והבשר
ומרתיחים. מבשלים עוד כשעה באש קטנה.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון