חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת אטריות וכבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה של יהודי מצרים עם טעם של עוד
פשטידת אטריות וכבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה של יהודי מצרים עם טעם של עוד
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אטריות ביצים
4 כבדי עוף צלויים וחתוכים קוביות קטנות
20 גרם מרגרינה
כמה כפות שמן
2 בצלים קצוצים דק
מלח ופלפל
½ כפית כורכום
3 ביצים
אופן ההכנה
1) מבשלים את האטריות. מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה. מחממים תנור ל- 180°c.
2) ממיסים מרגרינה במחבת עם שמן ומטגנים בצל עד שיזהיב. מוסיפים קוביות
כבד ומטגנים 3 - 2 דקות. יוצקים את תכולת המחבת לקערת האטריות.
3) מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים ביצים. מערבבים ויוצקים לתבנית אפייה
משומנת. אופים כ - 40 דקות, עד שהמאפה יזהיב.
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון